Mad & Energi - Ro & Nydelse

Har du en oprigtig lyst til at få bedre energi til mad, madlavning og fokus på din energi i forhold til din dagligdag, så kom med på to dage i smukke og rolige omgivelser på feriegården i Sibbalt i det sydlige Sverige.

Du vil slappe af, tilberede og spise lækker mad baseret på Bone Broth, du får Mindfulness teknikker samt to workshops om energi og én om Bone Broth, som du vil opleve brugbare længe efter disse to dage.

Kurset er til dig, der oplever en hektisk hverdag og som har brug for at kunne "trække stikket ud" eller til dig som ønsker at udvide din mentale horisont, lære nyt om egen energi i forhold til "kærlig madlavning", contra mad-der-hurtigt-skal-laves-og-spises for at komme videre til det næste i dagens program.

Brug opholdet til at blive genopladet langt væk fra hverdagen i fredfyldte svenske omgivelser. Opholdet inkluderer daglige guidede meditations- og Mindfulness øvelser, som man efterfølgende let selv kan lave, workshop i De fire energiniveauer - øvelser og værkstøjskasse, lære om Bone Broth, samt alle de lækre måltider der:  -er lette at lave, -giver energi, og som smager helt fantastisk.

Vores dejlige sted ligger i sanselige naturomgivelser mellem heste, enge, og skov i det sydlige Sverige, væk fra moderne travlhed. Her er livet autentisk, der er fred og ro, og du kan give slip på hverdagen.

Du kan nyde at lave og spise sanselig mad og få nye indspark til din energi i disse to dage. 

Opholdet byder på

  • lære at forberede og tilberede nærende lækker mad på en enkel og kreativ måde
  • udforske råvarernes duft, farve, smag og tekstur som indgår
  • mærke hvordan maden påvirker vores krop og sindstilstand
  • få øvelser i meditation og Mindfulness
  • Bone Broth Workshop - fra bunden og hvorfor det er så sundt for os
  • udvikle en bevidsthed og en ro til det at lave mad
  • opleve hvordan et positivt forhold til mad er vigtigt, for at sikre den samlede vedvarende energi i krop og sjæl. 
  • lære om De fire energiniveauer og få metoder og værktøjer i brugen af dem

 

- alt sammen nemt og enkelt i hyggelige omgivelser med brændeovn, bål og stort køkken i ”stalden”.