Madlavning & Energi - Ro & Nydelse

Program

Mindfulness, Mad & Energi

Dag 1 - Lørdag

Kl. 10.30 - Ankomst til Feriegården som ligger godt 2 timers biltur fra København. Gården ligger i en lille samling af huse i Sibbalt, for enden af et vejspor.

Kl. 11.00 - Lidt at drikke, velkomst og introduktion til stedet og indhold af de kommende dage med Mindfulness, lidt øvelser som stimulerer hjernen og nervesystemet og som er gode ift. at fastholde koncentrationen. 

Kl. 12.00 - Vi starter på forberedelserne til vores første Mindful Lunch - og sætter gang i 1. step af Bone Broth workshop.

Vi spiser sammen ved langbordet.

Efter frokost er der en lille pause og så skal vi gå en tur. På turen hører vi lidt om en helt speciel nabogård og dens beboere - som har prioriteret Mindful Living på sin helt særlige måde.

1/2 times afslapning

Kl. 15.00 - 1. Workshop med De Fire Energiniveauer med øvelser og værktøjskasse.

Kl. 16.30 - Begynder vi med introduktion til middagen, som består af en 3-retters menu og serveres med et glas vin/øl og vand. Vi anvender primært økologiske råvarer.

Vi er også klar til næste step i vores Bone Broth workshop, og du vil få endnu nogle redskaber til Mindful Madlavning og igen bliver det en udsøgt fornøjelse at spise maden Mindful efterfølgende.

 

Dag 2 - Søndag

Kl. 7.00 - morgenmeditation og derefter står der et veldækket morgenbord klar til os.

Kl. 9.00 -  2. Workshop med de 4 energiniveauer med øvelser og værkstøjskasse.

Kl. 12.00 - Workshop Bone Broth'en skal færdiggøres og vi laver og spiser frokost sammen.

Kl. 14.00 - Afrunding

Kl. 15.00 - Vi tager afsked 

Se priser og hvad der er indkluderet her